onsdag 7 september 2011

Pepparsalamifylld fläskfilé


Lite gott man kan göra av allt de goda man just plockat upp ur landet.


Jag sprättar upp filen så den blir platt, saltar pepprar å fyller med pepparsalami.


Steker den runtom i en stekpanna lägg på nåra salami ovanpå bara för att de blir så himla goda när de blir lite knaperstekta.


Gör en sås i stekpannan en vanlig brunsås med köttfond grädde soya extra mycke peppar å vitlök.


Lägg allt i en form å Skjuts in i ugn tills inner tempen ligger på en ca 72 grader.




Stekte även lite kantareller till.


Ugnsrostade rotsaker direkt från landet KAN de bli så mycke godare.


Hade även zucchini att hämta från min zinkbalja.


Det här gjordes för två veckor sen.....


Nu sitter jag hemma med en sjuk minsting, öroninflammation, två spräckta trumhinnor, inte kul.


Jag går igenom lite kort från sommaren..........



Inga kommentarer: