torsdag 19 november 2009

Mina arrakspraliner ....mmmmm!!!
2oog mandelmassa
1 tsk arrak eller 1 msk punsch
150g mörk blockchoklad
hasselnötter eller halva valnötter

Enkelt å gott!!


Tips från självaste slisk-Kungen själv Leila

smält en del av chokladen , hacka resten fint fint som hälls i den färdigsmälta chokladen de ska tydligen göra att chokladen blir lite hårdare när den stelnar.

Lägg i de rullade kulorna av mandelmassa som i matberadare har blandats med arraken i chokladsmeten Tips! Använd gaffel lägg upp på ett galler för att stelna.........
Lägg på nöten innan chokladen stelnat.....




2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej hej!
Jag gillar verkligen din blogg, man får sig ett å annat gott skratt:-)
Lycka till på hotellet ni ska på snart;-)
Kram Maria Helén

jennie... sa...

Tack så mycket alltid roligt med lite respons....
Jo nu är de nästan så jag längtar efter den kommande smärtan....